Heemkundekring "Willem van Strijen" Zevenbergen


Een fotoarchief met honderden foto´s van Zevenbergen.

Wij zijn nog steeds bezig met het digitaliseren van nieuw verkregen foto´s uit de oude dozen van de Zevenbergse families.

Wij zoeken dan ook vrijwilligers die hiermee aan de slag willen. 

Wij gaan in de komende tijd over naar de Brabant Cloud, zodat de foto´s voor een breder publiek toegankelijk kunnen worden gemaakt. De Brabant Cloud is een initiatief van Brabants Heem, In deze Brabant Cloud moeten alle bestaande digitale foto´s worden geladen en gekoppeld aan reeds bestaande digtitale teksten. Dit werk kan van huis uit worden verricht. Iedereen die in het bezit is van een PC en interesse heeft voor oude foto´s en de historie van Zevenbergen, nodigen wij graag uit om het archief zo compleet mogelijk te maken.

Zoals u bij de <Databanken> kunt zien door op de gele foto-link te klikken staan er al foto's op de site van brabantserfgoed.nl.

Mocht u belangstelling hebben voor een kopie van zo'n foto, kom dan eens langs op maandagochtend of zaterdagmiddag in ons museum aan de Zuidhaven nummer 17 in Zevenbergen, of neem contact met ons op via e-mail: info@heemkundezevenbergen.nl.