U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Rondleiding in het museum

Op zaterdagmiddag  van 14.00 uur tot 17.00 uur  zijn er vrijwilligers aanwezig om u rond te leiden in ons museum. Of u gaat gewoon zelf op ontdekkingstocht, maar we verzekeren u dat u er veel meer uithaalt als u zich laat rondleiden door de mooie kamer, het winkeltje, de keuken, de ambachtsgang em het eigenlijke museum op de eerste verdieping.

Zoals in elk museum is het natuurlijk ook in onze oudheidkamer mogelijk een afspraak te maken voor een rondleiding op een andere dag en tijdstip. Stuurt u ons een e-mail met uw wensen en dan kijken wij of we u op de gewenste dag kunnen ontvangen.

Op maandagochtend  van 10.00 uur tot 12.00 uur  zijn er ook vrijwilligers aanwezig in het museum. U kunt dan ook terecht voor een rondleiding als er vrijwilligers zijn die daarvoor tijd hebben.