Beeldmateriaal

Foto’s

De foto’s van de Heemkundekring Willem van Strijen uit Zevenbergen worden opgenomen in de Brabantcloud, de provinciale databank voor Heemkundekringen en musea. Dat werk is nog niet af, maar een aantal foto’s zijn al ingevoerd. Via onderstaande link komt u in een zoekscherm. Als u links in de kolom dan “beeldmateriaal” aanvinkt, kunt u zoeken in onze foto’s. Voer dan bovenaan een zoekterm in. Bij invoeren van  “Wit Anker” krijgt u dan foto’s van de brouwerij te zien en bij invoeren van “azelma” foto’s van de oude suikerfabriek van de Bruin.
  Klik hier voor onze Foto’s

Als u niet vindt wat u zoekt, neem dan contact op met ons (contact-pagina).

Films

Wij beschikken over een redelijk groot aantal films over Zevenbergen uit het verleden en ook over een aantal films, die recentelijk zijn gemaakt over onderwerpen uit het verleden. Dat zijn bewegende films en films die zijn opgebouwd uit foto’s met een verklarende tekst of voice-over.
 Klik hier om naar ons youtubekanaal te gaan

Via onderstaande webpagina’s kunnen ook andere foto’s en filmpjes van Zevenbergen worden ontsloten en bekeken. Met zoekterm ‘Zevenbergen’

Film van het spektakel bij de opening van de haven in 2022

Brabants Historisch Informatie Centrum (BHIC)

Stadsarchief Breda

West Brabants Archief

Youtube kanaal Erfgoed Brabant 

 

Disclaimer

De Heemkundekring Willem van Strijen heeft haar uiterste best gedaan om volgens de wettelijke bepalingen beeldmateriaal te regelen. Mochten er desondanks personen of instanties menen rechten te doen gelden dan kunnen zij contact opnemen met ons via info@heemkundezevenbergen.nl

De Heemkundekring Willem van Strijen is niet aansprakelijk voor schade die ontstaat voor gebruikers van informatie (inclusief beeldmateriaal) die is verkregen van de Heemkundekring, hetzij via deze website hetzij via andere kanalen. Hiermee wordt onder andere, maar niet uitsluitend, ook bedoeld schade als gevolg van claims van eigenaren van het auteursrecht, portretrecht of enig ander recht op beeldmateriaal en/of informatie. 

Van een beperkte hoeveelheid beeldmateriaal is bij de Heemkundekring bekend wie de maker en eigenaar van de auteursrechten is. Indien gewenst kan de Heemkundekring bemiddelen bij het verkrijgen van toestemming voor publicatie van dit materiaal door derden.