Donateur worden ….. ?

Wilt u meer weten over de historie van Zevenbergen ?

Wordt dan donateur van de Heemkundekring “Willem van Strijen” en schrijf u in door uw naam, adres, woonplaats en e-mailadres aan ons door te geven via e-mail of  door tijdens de openingstijden even binnen te lopen. Klik hier om contact op te nemen en hier voor de kosten.

Wij hebben tot doel het bewaren en bestuderen van het Zevenbergse erfgoed en het delen ervan met de Zevenbergse bevolking en met iedereen die erin is geïnteresseerd. Erfgoed is overal in onze samenleving aanwezig. In onze musea, historische binnensteden en in het landelijk gebied. En we vergeten ook ons immaterieel erfgoed niet, dat in onze tradities, rituelen en verhalen zit. Het vertelt over waar we vandaan komen, wie wij zijn en hoe we ons ontwikkelen. Door donateur te worden, draagt u daaraan bij.

2 of 3 keer per jaar verschijnt ons periodiek “Oud Nieuws. Er worden exposities gehouden en er wordt meerdere keren per jaar een lezing georganiseerd. Jaarlijks, op de tweede vrijdag van november, houden wij onze traditionele Potermaaltijd met aansluitend meestal een quiz, lezing of filmvertoning. Zie ook de pagina “Onze Activiteiten”