U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Archieven

Naast de gebouwen en de voorwerpen in het museum aan de Zuidhaven beheren we een aantal archieven in onze bibliotheek en digitaal.

Deze archieven staan net als het museum zelf ter beschikking van iedereen die de jongste en de oudere geschiedenis van Zevenbergen wil leren kennen of bestuderen. Onze archieven betreffen de volgende onderdelen:

Boeken                   
Oud Nieuws
Jong Nieuws
Bidprentjes             
Foto's en Films
Documenten

Onze archieven kunt u doorzoeken door hier te klikken. Voer dan linksboven de zoekterm in en en kies of u in de bibliotheek, de foto's, documenten of in alles wilt zoeken door bij de gewenste categorieën een vinkje in het vakje te zetten. 

DISCLAIMER:
De Heemkundekring Willem van Strijen heeft haar best gedaan om de rechthebbenden van het gebruikte beeldmateriaal te achterhalen. Meent u rechthebbende te zijn van een of meer van de foto's die wij hebben gebruikt op deze website, dan vragen wij u vriendelijk contact met ons op te nemen via info@heemkundezevenbergen.nl