U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Braderie van de havendagen op 17 september 2022

Op 17 september 2022 stonden we op de braderie van de havendagen in Zevenbergen. We verkochten o.a. het straatnamenboekje van Zevenbergen. Het museum trok meer dan 200 bezoekers op deze dag.


10 t/m 18 september 2022, Persbericht

Ons persbericht over het Monumentenweekend en de havendagen is door de dagbladen en de Moerdijks Bode helaas niet geplaatst. Daarom kunt u hier het persbericht inzien. Klik op de link hieronder.

Klik hier voor het persbericht


17 september 2022: Boekje over Zevenbergse Straatnamen verschijnt

Op 17 september 2022, tijdens de Braderie aan de Zevenbergse haven, zal voor het eerst het boekje "Zevenbergse Straatnamen" te koop zijn. Het boekje kost €  5,- en een bijbehorende straatnamenkaart kost  €  1,-. 

Het boekje is geschreven door Bart Schuijt en is mogelijk gemaakt door de Stadstafel Zevenbergen. Het is voorlopig dus te koop op de braderie van 17 september 2022 in de stand van de Heemkundekring en in Museum Zevenbergen.


Juli 2022: Boek over de familie Neeven verschenen

Aad Neeven laat ons weten dat het familieboek van de Neevens, uit is. Het boek heeft 237 blz met harde kaft en een groot deel gaat over zijn grootouders en overgrootouders die uit Zevenbergen komen. Misschien zijn er mensen in geïnteresseerd. De prijs is € 27,- (ex-porto) . Geïnteresseerden kunnen het boek direct bij hem bestellen. 

Aad Neeven

tel:06-34659844